PlayPause
Slider

Welkom op de website van de Sint Willibrordkerk, een van de mooiste kerken van Nederland!

De Sint Willibrordkerk is in 1875 gebouwd als rooms-katholieke kerk. Op dit moment wordt elke zondag om 17:00 uur de hoogmis opgedragen door pater De Beer FSSPX. In de toekomst zullen waarschijnlijk meer missen per week worden opgedragen.

Dinsdag tot en met zaterdag is de kerk van 13.00 uur tot 17:00 uur toegankelijk voor bezichtiging.

Regelmatig worden benefietconcerten in de kerk gehouden ter ondersteuning bij het onderhoud van het gebouw. Hierbij wordt uitsluitend muziek uitgevoerd die passend is in de kerk.

Zaterdag 30 september 13:30 uur – Jan Welmer Festival – Messiaen en improvisatie – Toegang gratis, collecte na afloop – Meer informatie –¬†¬†Voorafgaand aan het concert, van 11:00 uur tot 12:00 uur mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding in de kerk.